SZÉCHENYI 2020 PÁLYÁZAT

Köszönjük a Magyar állam és az Európai Unió támogatását.

Greypixel Geometrics Kereskedelni és Szolgáltató Korlátolt felelősségű Társaság Bér és béren kívüli működési költségek finanszírozása Greypixel Geometrics Kft-nél Ginop-8.3.5-18/B

Visszatrítendő Hitel összege: 9,8 millió Forint

PÁLYÁZAT

  • Kedvezményezett neve: The Greypixel Workshop Kft
  • Projekt címe: Eszközök beszerzése a The Greypixel Workshop Kft-nél”
  • Szerződött támogatás összege: 5 160 187 Ft
  • Támogatás mértéke: 70%
  • Projekt befejezési dátuma: 2021.06.30.
  • Projekt azonosító száma: GINOP-1.2.8-20-2020-00404

Projekt leírás:

A) A projekt keretében új eszközöket és informatikai eszközöket kívánunk beszerezni, mellyel a 3D látványtervezés kapcsán használt eszközparkunkat tudjuk frissíteni. Az új korszerű és modern gépekkel hatékonyabban tudjuk létrehozni a termékeket és szolgáltatásunk színvonalát is emelni tudjuk, amiket az ügyfeleinknek értékesítünk. A meglévő hálózat fejlesztése (switch, fileserver) szintén a hatékonyság növelésében segít, a gyorsabb adatmozgatást teszi lehetővé, amivel a munkát gyorsabban, rövidebb idő alatt el tudjuk végezni.

B) Az eszközpark bővítése és korszerűsítése hozzájárul a termelékenységünk növeléséhez, a technológia megújulásnak köszönhetően a 3D látványtervezés szolgáltatásunkat fejlesztjük, ez hozzájárul a létszám megtartásához, de célunk hosszabb távon a bővülés és a létszám növelése, ahogy a munkák és megbízásaink száma a nagyobb piacszerzést követően indokolttá teszik.