Lézerszkennelés

Ingyenes Ajánlatkérés
Lézerszkennelés szolgáltatás

Komplex épületszerkezetek és ellátórendszerek térbeli leképezése.

Lézerszkenneres felméréssel biztosítjuk az általunk készített 3D modellek pontosságát és részletgazdagságát.

Hagyományos felmérési technológiákkal nem felmérhető ívek leképezése 3D-ben.

Pontos tervezési lehetőség a vázlattervi fázisban, ezáltal csökkenthetők a tervmódosítások számai.

Hasonlítsa össze az új terveket a meglévő épületszerkezetek térbeli elhelyezkedésével. Összetett csomópontok, elkerülhető ütközések térbeli vizsgálata.

Irodai környezetben virtuálisan bejárható akcióterület.

Lézerszkennelés-0
Lézerszkennelés-2

A valóság digitalizálása

Felújítás előtt álló akcióterületek digitális ikertestvérének létrehozása nagymértékben segíti a tervezői döntések meghozatalát.

Pontfelhő technológia

A lézerszkennelés során a felületekről visszaverődő fényimpulzusok visszaverődési pontjának koordinátái térbeli pixelként (voxel) jelenik meg. Több millió voxel alapján meghatározhatók a legkisebb szögeltérések, felületi deformációk is.

3D Tervezés

A felmért pontfelhő segítségével részletgazdag 3D CAD modell készíthető. A modellezés során az építés technológiáját figyelembe véve építőelemei alapján rekonstruáljuk az épületet.

Lézerszkennelés-1

360 Panorámafotó

A lézeres felmérés kiegészítéseképp megfelelő fényviszonyok mellett 360°-os panoráma fotókkal színezzük a pontfelhőt. Ez a nyilvánvaló esztétikai és látványossági szempontok mellett olyan gyakorlati haszonnal járhat, mint az anyagminőség vizsgálata.

Lézerszkennelés-5

Adatoptimalizáció

A több milliárd mérési pont jelentős mennyiségű adatot generál, viszont megfelelő utómunka során ezt könnyen kezelhető adatmennyiséggé konvertálva adjuk át megrendelőinknek. Ezáltal átlagos teljesítményű laptopon is könnyedén kezelhető anyagot állítunk elő.

Magabiztos tervezési döntéshozatal aktualizált mérési adatokra építve.

Előzze meg a felmérési hiányosságokból adódó elkerülhető hibaforrásokat. Pontos felmérési tervre alapozva és folyamatos nyomon követéssel csökkenthetők a kivitelezés során felmerülő közvetlen és közvetett költségtényezők.